Démo-wagens

Démo-wagens zijn bijna-nieuwe wagens met een beperkt aantal kilometers. Garage Cools biedt meerdere Mazda-démowagens  of proefritwagens aan met extra korting. Hierna vindt u enkele voorbeelden van onze démo-wagens.

Omdat ons aanbod dagelijks varieert, staan niet al onze démo-wagens op onze website. Vindt u uw keuze niet terug in de lijst hieronder, bel of mail dan naar Jan Cools (telefoon 050 31 76 75 / info@coolsoke.be). Of kom vrijblijvend langs.

 

MAZDA CX3

Indrukwekkend design, prestatiegericht rijgedrag

De unieke, compacte crossover CX-3 van Mazda is ontworpen en gebouwd als een ode aan het pure rijgenot. De bekroonde SKYACTIV Technology biedt compromisloze sportieve prestaties en dynamisch, responsief handling. Dit maakt de CX-3 perfect uitgerust voor zowel het rijden in de stad als het doorkruisen van het platteland. Het gevoel van Jinba Ittai, van één zijn met de wagen, wordt u bezorgd door SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS waardoor u zich midden in de rijervaring bevindt. 

Het elegante, premium KODO- Soul of Motion-design in combinatie met innovatieve functies zoals MZD Connect zijn het perfecte voorbeeld van de menselijke designfilosofie van Mazda, terwijl de vervaardigde details in het interieur bijdragen tot het uitzonderlijke niveau van schoonheid. Deze auto levert werkelijk een uitmuntend niveau in comfort en prestaties.

 

de nieuwe Mazda MX-5 - Sky-activ-technology

DIRECT LEVERBAAR

Kom langs en vraag uw voordeelprijs!

AUTOMAAT - RF HARDTOP-VERSIE - 160PK - CERAMIC WHITE
3jaar grarantie/ levenslange assistentie - 12 jaar doorroestgarantie

 

de nieuwe Mazda MX-5 - Sky-activ-technology

TOP-VERSIE CRUISE

WELDRA BESCHIKBAAR - KOM LANGS VOOR UW VOORDEELPRIJS

3 jaar garantie / 12 j doorroest garantie - levenslange assistentie Europe
Service bij garage Cools.